rudhen English

Rudhen Android Applicaties

Rudhen-Electronics heeft een aantal toepassingen ontwikkeld voor het Android-platform, die een breed gebied afdekken van Lifestyle tot Medisch en Entertainment.

Stocks is een eenvoudig te gebruiken aandelen applicatie voor het Android platform. De eenvoud zit hem vooral in het prestatiescherm waar in één oogopslag de waarde en rendement van uw huidige portefeuille wordt getoond. Typisch iets wat je dagelijks wilt controleren zonder allemaal gedoe.
SleepTight is een eenvoudige app die s'nachts automatisch het volume van uw telefoon omlaag brengt zodat u rustig kunt slapen. Bepaalde geluiden, zoals alarms kunt u desgewenst wel door laten komen.
JackInBox is de eerste sprekende email client voor het Android platform. Het doet zijn werk in de achtergrond, dus zelfs als uw scherm uit staat - zonder een aanslag te plegen op de batterij.
WordSnake gaat over het plaatsen van woorden op het speelbord die beginnen met dezelfde letter als waarmee het vorige woord eindigde. Door de woorden aan elkaar te rijgen ontstaat een woord-slang. Network-games kunnen worden gespeeld met andere on-line tegenstanders, maar in tegenstelling tot bijvoorbeeld WordFeud, heeft WordSnake ook een Solo-modus en Snake-modus.
Sports Coach is een sprekende coaching applicatie die je als sporter actief ondersteunt bij je trainingsarbeid. De app houdt tijden, snelheden en afstand bij, biedt interval training en een geïntegreerde muziekspeler. Je kunt tracks opslaan in een database en later de afstand, tijd, snelheidsgrafiek en de route op de kaart bekijken.
WordShout is nagemaakt van een bekend familiespel waarbij de spelers een simpele vraag moeten beantwoorden met een woord beginnend met de letter .... Het spel heeft drie niveaus (Junior, Gezin en Expert) en kan gespeeld worden in single-player modus of in multi-player modus met maximaal zes spelers.
Cijfers is nagemaakt van een bekend TV spel 'cijfers en letters', maar dan alleen het cijfers-deel. Cijfers gaat over het oplossen van een rekenkundige som door middel van optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen van gegeven getallen.
Damocles-ICE (EHBO) is een levensreddende App bij het voorbereiden en opvangen van mogelijke noodsituaties. We doen allemaal wel eens iets riskants, zoals een klus op een hoge ladder, een wandeling in een afgelegen gebied of een nachtelijke fietstocht door een donker bos. Dit gaat meestal goed, maar helaas soms ook niet. In geval van nood, is snelheid van het grootste belang, en Damocles-ICE helpt precies hierbij door de hulpdiensten zo snel mogelijk te waarschuwen.
iDIDi is in feite een persoonlijke gegevens verzamelaars ("Ik deed!") in een database met een grafische statistieken user-interface ("Deed ik?"), voor iedereen 8 tot 80. Invoeren van een gebeurtenis is zeer intuïtief en goed te doen in minder dan een paar seconden per item. Statistieken worden gepresenteerd op een grafische wijze (3D-cirkeldiagram, staafdiagram).
LifeBook is de uitgebreidere opvolger van iDIDi, ook een persoonlijke gegevens verzamelaars in een database met een grafische statistieken user-interface, voor iedereen 8 tot 80.
NumberPal is een nummer-logger, in de breedste zin. Het grote verschil met een simpele kladblok applicatie is het feit dat we de geschiedenis van de getallen onthouden, zodat de gebruiker die kan bekijken en uploaden naar Excel. Ideaal voor het periodiek bijhouden van nummers zoals uw gewicht of bepaalde uitgaven, maar ook voor kilometerstanden en zelfs (beveiligde) wachtwoorden.

Voor meer informatie kunt U ons hier benaderen.